Již zítra, tedy ve středu 28. listopadu, hostí házenkáři HBC Ronal Jičín ve čtvrtfinálovém utkání Českého poháru vítěze posledního ročníku nejvyšší domácí soutěže, celek HCB Karviná. Utkání má výhoz v 19:00 hodin. V jeho průběhu budou přítomní příznivci premiérově svědky atraktivní divácké soutěže o televizi, kterou klub HBC Jičín pro své věrné fanoušky připravil. Ta bude probíhat vždy v poločasové přestávce domácích extraligových utkání a zápasů Českého poháru v soutěžním ročníku 2018/2019.

A jak bude soutěž probíhat? V průběhu prvního poločasu budou vylosování tři soutěžící z fanoušků, kteří si na dané utkání zakoupili vstupenku. Po skončení prvního poločasu se přesunou ke stolku časoměřičů, kde proběhne kontrola vylosovaných vstupenek. Následně se dle instrukcí pořadatelů pokusí jedním hodem trefit jeden ze čtyř otvorů v házenkářské plachtě umístěné na brance. Ten ze soutěžících, kterému se podaří otvor trefit, vyhrává televizi. V případě, že otvor trefí více soutěžících, bude soutěž pokračovat rozstřelem až do doby, kdy bude znám jediný výherce. Kromě toho obdrží každý z vylosovaných od klubu drobný suvenýr.

Přijďte fandit jičínským házenkářům a vyhrajte novou televizi!!! Podmínkou je zakoupení vstupenky na dané utkání a její ponechání pro kontrolu a následnou účast v divácké soutěži. Premiéra divácké soutěže již zítra.