Neděle 1.března 2020, Karviná

Druhé kolo jarní části nejvyšší soutěže dorostenců odehráli jičínští hráči na palubovce Karviné.

HCB Karviná – C.S.Cargo HBC Jičín 20 : 30 (10 : 12)

Naši měli poněkud rozpačitý vstup do utkání a v páté minutě prohrávali 3:0. Postupně se však dostávali do tempa a v desáté minutě byl stav srovnán 3:3. V druhé dvacetiminutovce se střídala ve vedení obě mužstva. Na konci prvního poločasu se našim hráčům podařilo odskočit o dvě branky a poločasový stav byl 10:12.

Prvních sedm minut druhého poločasu bylo opět vyrovnaných. Naši hráči však nasadili k devítibrankovému „trháku“ a definitivně zlomili odpor domácích a o výsledku zápasu bylo prakticky rozhodnuto. Na ukazateli byl průběžný stav 16:26. Posledních deset minut jičínští udržovali vypracovaný náskok a po závěrečném hvizdu bylo skóre 20:30. Kolektivní a bojovný výkon přinesl zasloužené vítězství, které přineslo průběžnou pátou příčku v nejvyšší soutěži.

C.S.Cargo HBC Jičín, sestava : Knittl J.; Novák – Bartoš; Doškář; Frumert; Frýba; Knittl M.; Matouš F.;Matouš P.; Pour; Šimon; Švejda; Vaněk; Vanča; Thorovský; Ženatý

Další kolo bude sehráno v Jičíně 7.3.2020 od 15:00 v jičínské sportovní hale se Sokolem Nové Veselí, které je na čtvrtém místě.