Neděle 1.března 2020, Karviná

K třináctému kolu nejvyšší soutěže dorostenců odcestovali naši hráči na palubovku Karviné kde je čekal silný soupeř, který chtěl odčinit porážku z Jičína.

HCB Karviná – C.S.Cargo HBC Jičín 21:27 (14 : 16) 

Jičínští dorostenci vstoupili do úvodu utkání rozhodně a ve třetí minutě vedli 0:3. Prakticky celý první poločas se odehrával pod jejich taktovkou a náskok utěšeně narůstal až na rozdíl šesti branek, Po několika chybách a neproměněných šancích se však domácím podařilo v poslední desetiminutovce korigovat stav na poločasových 14:16.

Vstup do druhého poločasu se jičínským podařil náramně. Šňůra šesti branek během osmi minut znamenala průběžné vedení 14 : 21. Hostující celek už soupeři nedovolil výsledek obrátit a tak po šedesáti minutách jičínští zaslouženě zvítězili 21:27. Pochvalu si zaslouží celé mužstvo.

C.S.Cargo HBC Jičín, sestava : Hůla; Novák – Brádler; Frýba; Jandera; Janďourek; Kaucký; Kuhn; Kraus, Matouš F.; Mičke; Pour; Sedláček; Tůma; Ženatý

Další kolo bude sehráno v jičínské sportovní hale v soboru 7.3.2020 od 13:00. Tentokráte se mladší dorostenci utkají s jedním z favoritů celé soutěže s týmem Sokola Nové Veselí,  který je na průběžném druhém místě.