Již v sobotu 18. března dojde k rozluštění tajenky, jak bude vypadat kompletní osmička týmů, která bude bojovat o medaile a naopak jaké bude mít složení nadstavbová skupina o konečné 9. – 13. místo Chance Extraligy mužů. Ještě před měsícem byly šance házenkářů O2xyworld HBC Jičín ucházet se o play-off velmi mizivé. Jičínští ale ukázali bojovný charakter, i přes dlouhodobá zranění některých hráčů základní sestavy dokázali v sedmi „jarních“ duelech pětkrát zvítězit, z toho čtyřikrát na půdě svých protivníků a šance na play-off prudce vzrostly. V sobotu čeká Jičínské poslední, ovšem o to náročnější krok v podobě rozhodující bitvy proti silnému celku SKP Frýdek-Místek. Pokud se chtějí naši házenkáři vyhnout účasti v nadstavbové skupině o 9. – 13. příčku, musí bezpodmínečně zvítězit a zároveň věřit, že jedno ze dvou utkání konkurentů v boji o play-off dopadne výsledkově příznivě pro jičínské barvy.

Naši házenkáři se ale nechtějí ohlížet na své protivníky, primárním cílem je zvládnout domácí duel. Protože se jedná o nesmírně důležité a těžké utkání se silným protivníkem, budou Jičínští potřebovat mohutnou podporu svých příznivců. Přijďte tedy v sobotu 18. března a vytvořte jičínským házenkářům bouřlivou kulisu, která je dovede k dvoubodovému zisku. Utkání má výhoz v tradičních 18:00 hodin.

A protože Jičínští hrají svá domácí utkání v modrých dresech, prosíme i Vás, přijďte v modrém oblečení a ukažte, že jste dalším hráčem našich házenkářů.