Přestože házenkáři jičínského Ronalu mají před sebou první sobotní duel o bronzové medaile na palubovce pražské Dukly, již nyní zvou všechny své příznivce na domácí zápas. Ten nebude tentokrát pouze o házené, ale také o podpoře charitativního projektu!

Ve středu 15. května 2019 přivítají Jičínští ve druhém duelu série o konečné třetí místo házenkáře Dukly Praha, výhoz utkání v 19:00 hodin. V rámci tohoto střetnutí podpoří házenkáři, a pevně věříme, že i přítomní fanoušci, malou Michalku v rámci projektu „Naděje pro Michalku“!

Michalka se narodila s rozštěpem páteře a tzv. golfovou nohou, to znamená, že její nožička byla celá otočená na jednu stranu a ačkoliv je na světě krátce, má za sebou řadu náročných operací a rehabilitací. Michalka má před sebou ještě dlouhou cestu a aby měla nožičky úplně v pořádku, bude muset podstoupit ještě několik operací na ortopedické klinice ve Vídni, pravidelně cvičit v rehabilitačních centrech a neobejde se bez potřebných zdravotních pomůcek, které pojišťovna neproplácí! Celý příběh Michalky naleznete na webových stránkách:

http://www.nadejepromichalku.cz/cs/muj-pribeh/!

 

A právě na operace, s tím spojené rehabilitace a zdravotní pomůcky přispějeme i MY, jičínští házenkáři společně s Vámi, skvělými příznivci!

 

A jak budeme pomáhat?

1) za každý vstřelený gól našeho týmu ve 2. semifinálovém utkání poputuje Michalce 200 Kč

2) finanční příspěvek poskytne klub HBC Ronal Jičín, ale i samotní hráči extraligového týmu

 

Jak můžete pomoci vy?

1) Přijďte na utkání, vytvořte nám tradiční skvělou atmosféru, která nás požene za lepším výkonem.

2) Přispějte libovolným příspěvkem dle Vašeho uvážení do zapečetěné kasičky, kterou naleznete v zázemí sportovní haly.

3) Ve vestibulu haly naleznete stánek s dárkovými předměty pod záštitou sbírky Život dětem o.p.s., která se na pomoci Michalce aktivně podílí a jejichž zakoupením Michalce přispějete.

4) Přispět můžete individuálně jakoukoliv částkou přímo na transparentní účet 117771700/5500 pod variabilním symbolem 1919 a do poznámky napište Michalka.

 

Děkujeme, že s námi pomáháte a dáváte Michalce naději se uzdravit a udělat svůj první krůček!