V sobotu 11. května sehrají házenkáři HBC Ronal Jičín první duel o třetí místo CHANCE play off STRABAG Rail Extraligy na palubovce pražské Dukly. Pražané se dostali po pomalejším rozjezdu soutěže do vynikající formy, což potvrdili výbornými výkony v semifinále proti házenkářům Karviné. V domácím duelu, ale rovněž v celé sérii, budou favority. Ovšem Jičínští touží po šesti letech po zisku medailí a hráčům Dukly budou chtít jejich úlohu co nejvíce ztížit. Spoléhat budou i na Vás, skvělé příznivce jičínských barev. Zájemci mohou vycestovat na první utkání série společně s výpravou hráčů a realizačního týmu. Odjezd je naplánován na 15:45 hodin od venkovního hřiště házené “V Lipách”. Samotné střetnutí má výhoz v 19:00 hodin. Prosíme všechny příznivce, kteří mají zájem do Prahy cestovat, nechť se nahlásí na e-mailové adrese klubu hazena@jicin.cz případně na tel. čísle 775 311 801.

Druhý zápas série o 3. místo bude sehrán ve středu 15. května od 19:00 hodin na palubovce městské sportovní haly v Jičíně. A také v domácím střetnutí budou Jičínští hodně spoléhat na pomoc svých fanoušků. Pojďme si společně připomenout skvělou atmosféru, která doprovázela boje jičínských házenkářů v honbě za mistrovským titulem v sezóně 2012/2013, ale i v letošních soubojích play-off. Přijďte tedy ve středu 15. května do městské sportovní haly v červeném a rozpoutejme v hledišti pravé házenkářské peklo, Jičínští budou Vaši podporu v nesmírně těžkých zápasech o bronz potřebovat. Vzpomeňme na jaro 2013, kdy naši chlapci úspěšně bojovali o titul mistra České republiky, dožeňme naše házenkáře k medailovým příčkám.

Přijďte všichni ve středu 15. května do sportovní haly v Jičíně, potřebujeme každého z vás!!!

 

KDY A KDE SE HRAJE ???

1.  utkání                   SOBOTA         11. 5.              19:00 hodin                PRAHA           odjezd autobusu v 15:45 hodin

2.  utkání                  STŘEDA        15. 5.              19:00 hodin               JIČÍN

3.  utkání                  NEDĚLE         19. 5.               19:00 hodin                PRAHA

příp. 4. utkání        STŘEDA          22. 5.               19:00 hodin               JIČÍN             (v případě TV utkání v 17:00 hodin)

příp. 5. utkání          SO/NE            25./26. 5.         ???                              PRAHA