Sobota 21. září 2019, Jičín

První kolo své soutěže mají za sebou mladší žáci HBC Continental Jičín. V domácím turnaji hostili týmy 1.HK Dvůr Králové, HC TJ Náchod, Liberec Hanball a ELP Jablonec n/N.

V utkáních dostali příležitost všichni hráči lavičky. Vzhledem k začátku sezony nepodávali Jičínští špatné výkony. Objevily se tradiční chyby při osobním bránění, občas i nepřesnosti. Na druhé straně dokázali předvádět kvalitní výkon v obraně (utkání s Náchodem a Libercem). Mrzet musí velká řada neproměněných šancí, především v utkání s Náchodem. Velmi dobré výkony podával Mičke v brance,střelecky se dařilo Pourovi, Voháňkovi a Ženatému, tedy tradičním oporám. Velmi dobře se jevili i nejmladší hráči – Král, Holubec , Havlík a Stejskal. Na pivotu se dokázal prosazovat Morávek. Jičínští tak vykročili za obhajobou prvenství správnou nohou, ale čeká je ještě hodně práce na odstraňování nedostatků.

 

Výsledky  HBC Continental Jičín:

–   HK Dvůr Králové      36 : 4 (18:0)

–   HC TJ Náchod           14 : 5  (4:0)

–   Liberec Handball      23 : 15 (14:4)

–   ELP Jablonec n/N    24 : 7 (17:2)

Sestava a branky HBC Continental Jičín: Mičke, Vondra, Suchý – Pour 16/1; Voháňko 13/1; Ženatý a Havlík po 12; Morávek 9/1; Přibyl a Jančák po 7; Král 7/1; Stejskal 5; Pohnán 4; Holubec 4/2; Prokůpek; Bajer