Neděle 6. února 2022, Jičín

V neděli 6. února hostili mladší dorostenci jičínského C.S.CARGA v předposledním utkání základní části nejvyšší soutěže celek plzeňského Talentu. Hosté byli jako vedoucí tým soutěže mírným favoritem, domácí ale sehráli velmi podařený zápas a zaslouženě zvítězili.

 

C.S.CARGO HBC Jičín – Talent Škoda JS Plzeň  35:28 (21:15) 

Jičínští mladší dorostenci hráli od prvních minut velmi soustředěně a je potěšitelné, že si pozornost a koncentraci udrželi po celé utkání. Výsledkově vyrovnaných bylo pouze prvních deset minut, poté již přebrali iniciativu domácí, kteří si i díky několika skvělým zákrokům gólmana vytvořili nadějný poločasový náskok, 21:15. Ve skvělém představení pokračovali házenkáři Jičína i po změně stran a vedení navýšili až na rozdíl deseti gólů. Následně dostali větší herní příležitost také hráči širšího kádru a také oni si vedli velmi dobře. Plzeň sice v závěru kosmeticky upravila na konečných 35:28, to však nic nemohlo změnit na dvoubodovém zisku domácích.

Sestava C.S.CARGO HBC Jičín: Štěřík, Mičke – Skopár, Brádler, Hejtmánek, Malát, Doškář, Voltr, Přibyl, Trenka, Lutrýn, Voháňko, Morávek, Hampl, Hireš, Thorovský