Neděle 3. října 2021, Jičín

V neděli nastoupili mladší dorostenci jičínského C.S.CARGA k letošnímu premiérovému utkání nejvyšší soutěže na vlastní palubovce. Oba týmy měly po dvou kolech dva body, očekával se tedy dramatický zápas.

 

C.S.CARGO HBC Jičín – Sokol Šťáhlavy  25:30 (10:12)

V úvodních minutách se Jičínští prezentovali velmi sympatickým projevem. Díky solidně fungující obraně a nápaditým útočným akcím se domácí dostali do vedení 4:2 a utkání měli slibně rozehrané. Několik dalších nadějných příležitostí navíc zůstalo nevyužito. S přibývajícími minutami začali přebírat iniciativu hosté a do konce první půle otočili na 10:12.

Po změně stran se již jičínští mladíci nedokázali zvednout. Po jednom z důraznějších zákroků soupeře musel ze hry odstoupit domácí Doškář, do té doby nejlepší střelec Jičína. Jeho roli sice převzal aktivně hrající Brádler, autor deseti přesných zásahů, ani on ale nedokázal odvrátit konečnou, nutno podotknout zaslouženou, porážku 25:30.

Sestava a branky C.S.Cargo HBC Jičín: Mičke, Štěřík – Brádler 10; Doškář 6; Skopár a Přibyl po 3; Voltr, Trenka a Thorovský po 1; Hejtmánek; Hampl; Morávek; Malát; Pour