Jičínské házenkáře zasáhla v těchto dnech velmi smutná zpráva. Ve středu 27. února 2019 opustil naše řady ve věku sedmdesáti tří let dlouholetý klubový lékař a výborný kamarád, pan MUDr. Petr Krykorka.

Petr se do činnosti v házenkářském klubu zapojil na konci osmdesátých let, kdy se stal lékařem týmu mužů. S ním poté prošel z krajského přeboru až do nejvyšší soutěže, extraligy. Na lavičce mužů působil více než dvě desetiletí, poslední sezónou v roli týmového lékaře byl pro Petra soutěžní ročník 2010/2011. I nadále však “Krákora”, jak ho všichni známí a kamarádi přezdívali, sledoval dění okolo házenkářského klubu a pravidelně navštěvoval zápasy nejvyšší soutěže. Petr byl pro svou dobrosrdečnou povahu, nadhled, vstřícnost a přátelství nesmírně oblíbený. Za mnohaleté působení lékaře týmu s ním prožilo několik hráčských generací a trenérů řadu nezapomenutelných zážitků.

Milý Petře, za vše, co jsi pro jičínskou házenou vykonal, Ti s velkou úctou děkujeme. Věříme, že i nadále budeš z házenkářského nebe sledovat dění okolo sportu, ke kterému ses vždy hrdě hlásil a budeš mít mnoho důvodů těšit se z úspěchů jičínské házené.

Navždy zůstaneš v našich srdcích, Čest Tvé památce.

 

Poslední rozloučení s panem MUDr. Petrem Krykorkou proběhne v pátek 8. března 2019 v 11:00 hodin ve smuteční obřadní síni v Jičíně.