Jičínský házenkářský klub zasáhla velmi smutná zpráva. V pátek 25. listopadu 2022 opustil naše řady ve věku šedesáti čtyř let dlouholetý obětavý funkcionář a kamarád, pan Zdeněk Chýlek.

Zdeněk se do činnosti v klubu zapojil před mnoha lety, kdy se házené v žákovských kategoriích začali věnovat oba jeho synové, Zdeněk a Tomáš. Jejich postupné házenkářské krůčky sledoval z pozice vedoucího týmu, kromě toho se pravidelně zúčastňoval jednání výboru klubu, navštěvoval zápasy všech věkových kategorií a radoval se z každého vítězství. Později se stal také správcem zázemí jičínských házenkářů na venkovním hřišti „V Lipách“, spolu s manželkou Jitkou se starali o zajištění občerstvení při sportovních kláních jednotlivých celků, stejně tak při dalších společenských akcích pořádaných klubem. Přestože v posledních měsících trápily Zdeňka vleklé zdravotní potíže, neustále se aktivně zajímal o veškeré dění v klubu.

 

Milý Zdeňku, za vše, co jsi pro jičínskou házenou vykonal, Ti s velkou úctou děkujeme. Věříme, že i nadále budeš z házenkářského nebe sledovat dění okolo Tvého milovaného sportu, ke kterému ses vždy hrdě hlásil a budeš mít mnoho důvodů těšit se z úspěchů jičínské házené.

Navždy zůstaneš v našich srdcích, Čest Tvé památce.

 

Poslední rozloučení s panem Zdeňkem Chýlkem proběhne v pátek 2. prosince 2022 v 10:00 hodin ve smuteční obřadní síni v Jičíně.