Neděle 30. ledna 2022, Šťáhlavy

V neděli nastoupili mladší dorostenci jičínského C.S.CARGA k odloženému utkání 10. kola na palubovce Sokola Šťáhlavy. Jičínští chtěli svému soupeři oplatit domácí porážku z úvodního vzájemného měření sil. Naši trenéři měli problémy se sestavou, řada hráčů chyběla z důvodu karanténních covidových opatření.

 

Sokol Šťáhlavy – C.S.CARGO HBC Jičín  28:30 (12:13)

Jičínští mladší dorostenci vstoupili do zápasu velmi aktivně, od první minuty udávali tempo hry. Hostujícímu celku se dařila střelba z křídel, díky několika výborným zákrokům brankáře se hosté dokázali prosadit také z rychlých brejkových situací. Postupně se ke slovu dostaly také spojky, bohužel, řada brankových příležitostí zůstala nevyužita.

Také ve druhém dějství byli Jičínští neustále ve vedení a nakonec se radovali ze zaslouženého vítězství. Hráčům patří poděkování, těžké utkání i v oslabené sestavě výsledkově zvládli a vybojovali důležité dva body.

Sestava a branky C.S.Cargo HBC Jičín: Štěřík – Skopár 10/2; Doškář 7; Hejtmánek 5/1; Voltr a Lutrýn po 3; Hampl a Voháňko po 1; Přibyl; Morávek; Malát; Ženatý