Středa 1. a neděle 5. prosince 2021, Jičín

Minulý týden sehráli mladší dorostenci dvě utkání nejvyšší soutěže, jejich starší kolegové museli kvůli onemocnění Covid 19 a karanténním opatřením své duely odložit.

 

MLADŠÍ DOROST
C.S.CARGO HBC Jičín – TJ Sokol Úvaly  27:24 (14:14)

Jičínští mladíci vstoupili do utkání velmi dobře. Důrazná pohyblivá obrana a rychlý přechod do útoku, to byly hlavní trumfy našeho celku vedoucí k rychlému vedení 8:3. Zdálo se, že domácí budou mílovými kroky kráčet k dvoubodovému zisku, opak byl pravdou. Trenéři se snažili dát větší herní příležitost hráčům širšího kádru, ti se ale své šance zalekli. Jičínští pod dojmem snadného náskoku polevili a to se jim vymstilo. Soupeř vyrovnal hru, ale také skóre. Až díky zlepšenému výkonu v závěrečné čtvrtině střetnutí se mohli dorostenci C.S.CARGO HBC Jičín radovat z výhry v poměru 27:24.

Sestava a branky C.S.Cargo HBC Jičín: Štěřík – Hampl, Skopár, Brádler, Trenka, Thorovský, Morávek, Hejtmánek, Lutrýn, Voltr, S. Přibyl, D. Přibyl, Pour, Voháňko, Malát

 

C.S.CARGO HBC Jičín – TJ Dukla Praha  23:35 (7:19) 

V nedělním duelu byli naši házenkáři od úvodního hvizdu horším týmem. Trenéři neměli k dispozici kompletní kádr, na absencích se opět podepsal Covid. Pražané záhy ukázali, že přijeli do Jičína pro oba body, jejich výkon byl v první půli naprosto dominantní. Po změně stran ukázali Jičínští svou přívětivější tvář a svému soupeři již byli vyrovnaným protivníkem. Pražané přesto bez větších problémů zvítězili 23:35. Do konce základní části chybí našim házenkářům odehrát ještě čtyři zápasy, postup mezi osm nejlepších týmů České republiky mají Jičínští i díky solidnímu vylosování ve svých rukách.

Sestava a branky C.S.Cargo HBC Jičín: Štěřík – Hampl, Skopár, Brádler, Trenka, Thorovský, Hejtmánek, Lutrýn, Voltr, Přibyl, Voháňko, Malát