Sobota 12. června – Lovosice, neděle 13. června – Jičín, sobota 26. června – Náchod

Situace to dovolila až nyní a tak minižáci a přípravka HBC Jičín absolvovali na konci sezóny 2020/2021 tři turnaje. První z nich proběhl v Lovosicích, kde se hrála klasická házená 6+1. Tohoto turnaje se zúčastnili ti minižáci, kteří budou přecházet do kategorie mladších žáků. Mladí jičínští házenkáři neztratili na turnaji v šesti odehraných zápasech ani bod a zaslouženě si tak odvezli pohár a medaile pro vítěze turnaje. Je tedy jasné, že přesun o kategorii výš nemohl pro minižáky Jičína dopadnout lépe, než vítězným turnajem. Jičínští minižáci si postupně poradili s Lovosicemi II, Mostem II, Louny II, Louny I, Mostem I a Lovosicemi I. Nejhezčí a nejvyrovnanější boj svedli Jičínští právě s prvním týmem Lovosic, které skončilo rozdílem jediné branky ve prospěch minižáků Jičína.

Hned druhý den jsme v Jičíně uspořádali turnaj minižáků a přípravek v miniházené 4+1, kterého se kromě čtyř družstev Jičína zúčastnil také Náchod a Liberec. Tento turnaj se nehrál na výsledky, smyslem bylo, aby si každý ze zúčastněných zahrál.

Poslední turnaj sezóny proběhl v sobotu 26. června v Náchodě, kde se hrála rovněž miniházená 4+1 a kde měla jičínská házená zastoupení tří týmů. Turnaj proběhl pouze mezi Jičínem a náchodskými celky, v minižácích se hrálo dvoukolově každý s každým, což znamenalo 6 zápasů. V kategorii přípravek odehrálo každé mužstvo rovněž šest zápasů.

Minižákům ročníku 2010 bychom touto cestou rádi poděkovali za spolupráci a úspěchy a popřáli jim další kvalitní výkony v mladších žácích. Poděkování patří samozřejmě i všem ostatním hráčům a hráčkám, rovněž tak i rodičům.

Věřme, že nová sezóna proběhne již v klasickém režimu bez jakýchkoliv omezení a restrikcí.