V neděli 21. dubna sehrají házenkáři HBC Ronal Jičín první semifinálový duel CHANCE play off STRABAG Rail Extraligy na palubovce vítěze základní části, týmu Talent M.A.T. ROBSTAV Plzeň. Domácí jsou favority celé série, ovšem Jičínští jim budou chtít jejich úlohu co nejvíce ztížit.

Druhý zápas semifinálové série bude sehrán ve středu 24. dubna od 19:00 hodin na palubovce městské sportovní haly v Jičíně. A také v domácím střetnutí budou Jičínští hodně spoléhat na pomoc svých fanoušků. Pojďme si společně připomenout skvělou atmosféru, která doprovázela boje jičínských házenkářů v honbě za mistrovským titulem v sezóně 2012/2013, ale i letošní čtvrtfinálové boje s Kopřivnicí. Přijďte tedy ve středu 24. dubna do městské sportovní haly v červeném a rozpoutejme v hledišti pravé házenkářské peklo, Jičínští budou Vaši podporu v nesmírně těžkých semifinálových duelech potřebovat. Vzpomeňme na jaro 2013, kdy naši chlapci úspěšně bojovali o titul mistra České republiky, dožeňme naše házenkáře k medailovým příčkám.

Atraktivitu utkání ještě zvýrazní bývalý vynikající prvoligový fotbalový útočník Luděk Zelenka, jenž provede slavnostní výhoz. V současné době působí Luděk Zelenka jako spolukomentátor a fotbalový expert České televize při fotbalových přenosech, je rovněž úspěšným generálním manažerem českého reprezentačního celku v malém fotbale.

Přijďte všichni ve středu 24. dubna do sportovní haly v Jičíně, potřebujeme každého z vás!!! Výhoz utkání v 19:00 hodin.