Sobota 2. listopadu 2019, Železný Brod

Třetí kolo soutěže mladších žáků pořádal ELP Jablonec nad Nisou v Žel. Brodu. Jičínští přijeli na turnaj v roli favorita, po solidních výsledcích na turnaji v Plzni se očekávala kvalitní hra v obraně i v útoku. Bohužel , Jičínští na dobré výkony z Plzně nenavázali. Ačkoli nenašli v turnaji přemožitele, nepředvedli nijak oslnivé výkony. Naopak, k vidění byla celá řada nepřesností ve všech činnostech. A to jak týmu, tak jednotlivců. Jediným pozitivem turnaje tak byla skutečnost, že všichni hráči odehráli stejnou porci hracího času. S předvenými výkony by ale měli hráči Continentalu v utkáních se silnějšími soupeři velké problémy. Především s osobní obranou, ale i přechodem do postupného útoku. Ten byl často unáhlený, plný nepřesností.

 

Výsledky  HBC Continental Jičín:

–   Handball Liberec SM    29: 7 (16:3)

–   TJ HC Náchod                21: 8 (11:5)

–   ELP Jablonec n/N         25:11 (12:3)

–   Handball Liberec TM    22:14 (12:7)

Sestava a branky HBC Continental Jičín: Mičke, Vondra – Morávek 16/1; Voháňko 14/3; Přibyl a Pour po 13; Holubec 10/1; Havlík 9; Ženatý 8; Jančák 5; Stejskal 4; Král 4/2; Tůma 3

 

V sobotu 9. listopadu začíná v Praze – Břvích další ročník Hostivické ligy. Zde čekají na jičínský potěr velmi kvalitní soupeři, mj. Talent Plzeň, Lovosice, Loko Louny.