„Komentář Ondřeje Šulce je vyjádřením jeho osobního názoru, který neodpovídá postoji našeho klubu. Klub HBC Ronal Jičín uvítal obnovení Extraligy, je v našem společném zájmu, aby se házená znovu rozběhla, hrát chceme a činíme pro to všechny nutné kroky. Formulace publikované ve zmíněném rozhovoru považujeme za nešťastné a s těmito vyjádřeními se jako klub neztotožňujeme.“ 

 

O opětovné vyjádření se k rozhovoru požádal také Ondřej Šulc.

„Mrzí mě, že celý rozhovor vyzněl negativně, takto jsem to určitě nemyslel. Chci uvést, že má vyjádření byla z velké části ovlivněna frustrací ze zranění, které jsem si přivodil na tréninku chvíli před samotným rozhovorem. Ihned mi bylo jasné, že do utkání v Brně nezasáhnu, což mě logicky negativně ovlivnilo.

Stojím si za tím, že necelé dva týdny tréninku v hale jsou opravdu málo a mohou přinést mnohem víc podobných zranění. Toho se trochu obávám a samozřejmě nikomu z hráčů nepřeju. Je však důležité, aby naše nejvyšší soutěž pokračovala. Vím, že se spousta lidí snažila, aby se extraliga znovu naplno rozeběhla a já tuto snahu rozhodně podporuji. Vím, že profesionálních hráčů je v soutěži mnohem víc. Bohužel, svá slova zpět vzít nemůžu, každopádně věřím, že soutěž bude pokračovat a dohraje se. Jak jsem zmínil, do Brna jsem sice cestovat z důvodů zranění nemohl, ovšem utkání jsem přes internet sledoval a jsem velmi rád, že to kluci zvládli a do Jičína přivezli dva cenné body.”